Veranda’s & buitenkeukens

Het hele jaar door buiten

De veranda is vaak een verlengstuk van uw woning en zorgt dat u het gehele jaar van ‘buiten’ kunt genieten. Wij bouwen uw veranda graag met mooi robuust eiken en authentieke verbindingen.

Loft deuren

Een prachtig accent

Het zal u niet ontgaan zijn. Lofdeuren zijn ‘hot’. En wij begrijpen dit helemaal, tenslotte een loftdeur, is een prachtig accent in uw woning. De materiaalkeuze, maat, type afwerking en model zorgen voor grote verschillen in de uitstraling en prijs. Tenslotte u kunt kiezen voor een hergebruik van oud(barn) hout, gladgeschuurd of ruwgeborsteld eiken, vuren(eventueel geschilderd), steigerhout etc.

 

 

Van plaat tot poort/staldeur/buitendeur

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het maken van een deur vanuit een solide plaat heeft verschillende voordelen. De platen kunnen bewerkt worden met verschillende frezen en opgeleverd worden met of zonder ramen. Wilt u niet een  ‘afproduct’, maar gebruik maken van de zaag-, schaaf- én of freesservice neem dan ook gerust contact met ons op.

Stoere inbouwmeubels

Luxe afwerking van binnen & buiten voor een optimaal gebruikscomfort.

Iedere maatmeubel is uniek, maar voor allemaal geldt dat we werken met zorgvuldig geselecteerd materiaal. Gedroogd hout om krimp en vervorming te minimaliseren en hoogwaardige luxe afwerking qua hang-, rail-, en sluitwerk. Tenslotte moet het niet alleen mooi ogen, maar iedere keer als u een kastje en of la opent mag het luxe voelen.

 

Open kapschuur met traditioneel gebintwerk

Hier is een zware eikenconstructie geplaatst van ruim 6 meter met een hoofdbalk van 300:300 mm. Voorzien van authentieke houtverbindingen met pen-en-gat. Het eiken is twee maanden aangedroogd tegen het ergste krimpen en scheuren. De constructie is in zijn geheel op de werkplaats gemaakt, om hem vervolgens op locatie te plaatsen.